Hawks MC anordnar årligen en minicross turnering ute på våra ägor i Bua Torslanda. En prestigefylld batalj mellan Göteborgs MC-klubbar och tillika uppskattad & bejublad tillställning av alla åskådare. Detta är ett välgörenhets arrangemang som Hawks MC sedan 2004 årligen anordnat ihop med & till förmån för Gastarna. Ursprungligen utspelade sig bataljen på Kaparnas speedway-arena på Hisingen och då på speedwayhojar . Men då kommunpolitikerna vände kaparna ryggen 2006 så såg vi oss om efter alternativa lösningar för att kunna fortsätta vår sponsring av Gastarna och började då med minicross-turnering.
Så från och med 2007 ersattes speedwayen av minicross och förflyttades ut till våra ägor i Bua/Torslanda. Arrangemanget har växt varje år och visat sig vara en uppskattad tillställning så 2009 bestämde vi oss för att anlägga en permanent ”Dirt Track” bana.
Angående årets tävlingar så kommer det information på vår facebook sida. Alla är då hjärtligt välkomna att avnjuta lite Biker-Cross. Och som klubb är ni välkommna att anmäla er till tävlingarna. Har ni frågor så mejla.


2012:års tävling

 

Innehåll på den här sidan kräver en nyare version av Adobe Flash Player.

Hämta Adobe Flash Player

 

 free hit counters